Filteri za tuš

Klor je sredstvo za dezinfekciju vode, uni┼ítava bakterije i ostale mikroorganizme, no na┼żalost klor ima izrazito ┼ítetne u─Źinke po zdravlje. Mo┼żda je neophodno vodu dezinficirati klorom, ali nije neophodno izlagati se ┼ítetnim u─Źincima takve vode.

Klor isparava u toploj vodi te se kroz pore ko┼że i udisanjem prenosi izravno u krvotok. Izlaganje kloru kod jednog tu┼íiranja isto je kao da cijeli dan pijete kloriranu vodu.
Filtar za tu┼í pouzdano ┼ítiti od toksi─Źnih u─Źinaka klora u vodi za tu┼íiranje. Za monta┼żu je potrebna svega jedna minuta.

Model Krka

Model KRKA
Model KRKA

U─Źinkovito pro─Źi┼í─çavanje i deklorinacija vode aktivnim gljenom, KDF medijem i sedimentnim filtrom te ugodan hidromasa┼żni u─Źinak sa 4 stupnja regulacije mlaza. Isporu─Źuje se ru─Źica tu┼ía (kao na slici) sa filtrom i nosa─Źem ru─Źice.

Kapacitet:cca 2 500 L ili 3 mjeseca

Model Plitvice

Model PLITVICE
Model PLITVICE

Najbolji filtarski mediji u 6 stupnjeva obrade vode: aktivni ugljen, KDF, calcium sulfid, sedimentni filtar, aktiviraju─çe kerami─Źke kuglice i feritni magnet za energizaciju vode. Isporu─Źuje se filtar za tu┼í kao na slici (priklju─Źci 1/2'').

Kapacitet:cca 45 000 L ili 6 mjeseci
Priklju─Źak:1/2"

E-trgovina

Plitvice
Plitvice
HRK 372,50
+ | - 0 kom Dodano
Najbolji filtarski mediji u 6 stupnjeva obrade vode.
Ulo┼żak za model Plitvice
Ulo┼żak za model Plitvice
HRK 262,50
+ | - 0 kom Dodano
Kapacitet uloška je cca 45.000L ili 6 mjeseci.

Upit

Pitanja o proizvodima
Na vrh