fbpx

Pročišćavanje zraka

Jedna osoba tijekom jednog dana udahne više od 10 000 litara zraka čija kakvoća ima veliki značaj u očuvanju zdravlja ljudi, posebice u vrijeme gripe ili pandemije uzrokovane SARS-CoV-2 virusom.

U zatvorenom prostoru gdje se mnogo ljudi kreće, razgovara, kašlje i kiše, dodiruje predmete, rizik od infekcije uzrokovane virusima i bakterijama je sveprisutan.

„Mokra“ dezinfekcija s kemijskim sredstvima je dugotrajan i skup proces, potencijalno iritira respiratorni trakt i kožu, može uzrokovati oštećenja površina.

Također, čak i uz značajan trud i brigu, frekventne javne zatvorene prostore nemoguće je potpuno dezinficirati „mokrom“ dezinfekcijom.

Dezinfekcija UV svjetlošću, posebice energetski bogatom UV-C svjetlošću, u sinergijskom djelovanju s integriranim fotokatalizatorom, daje izuzetne rezultate. Naša učinkovita rješenja su robusna, niskih troškova održavanja i sveobuhvatna – od uređaja za urede, javne ustanove,hotele,restorane,kuhinje,bolnice,industriju,skladišta,pa do opreme za integraciju u velike sustave ventilacije i HVAC sustave.

Globalizacija se nastavlja i Covid-19, nažalost, vjerojatno neće biti posljednja pandemija. Učinkovita, ekološki neškodljiva za ljude i okoliš, UV dezinfekcija je – korak ispred!

PROIZVODI

RJEŠENJA

Kontaktirajte nas s povjerenjem!

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Sigurnosni kod(*)
Pogrešan unos

Adresa

Prilesje 40, 10000 Zagreb,
Hrvatska

Kontaktirajte nas

+ 385 1 2343 140

Pošaljite nam email

erwo@erwo.hr

Prijavite se na ERWO newsletter listu!

Primajte aktualnosti te promo ponudu.