fbpx

Reklamacije

Obavijest o načinu podnošenja pisanog prigovora potrošača

Temeljem članka 10. Zakona o zaštiti potrošača NN 41/14. i 110/15. trgovac je dužan potrošačima omogućiti podnošenje pisanih prigovora, bilo u prodajnom prostoru ili putem pošte, telefaks uređaja ili elektroničke pošte, te na njih odgovoriti u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora.

Obavijest o načinu podnošenja pisanog prigovora potrošača

Sukladno čl. 10. Zakona o zaštiti potrošača NN.41/14. i 110/15. obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga ili proizvoda mogu dostaviti osobno u našim poslovnim prostorijama, te ćemo bez odgađanja pisanim putem potvrditi primitak istog, ili u pisanom obliku putem pošte na adresu:

ERWO d.o.o.
Prilesje 40
10 000 Zagreb
odnosno na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
Potrošač:
Ime i prezime:
Adresa za dostavu odgovora:

Povrati i reklamacije

UVJET ZA MOGUĆNOST POVRATA I/ILI REKLAMACIJE JE POSJEDOVANJE ORIGINALNOG RAČUNA.


Naš cilj je da ste Vi kao naš kupac zadovoljni našom uslugom, stoga ćemo na sve načine pokušati opravdati Vaše povjerenje u nas. Ako zbog bilo kojeg razloga niste potpuno zadovoljni kupljenim artiklom, slobodni se obaviti povrat unutar 8 dana od kupnje uz povrat novca ili zamjenu nekim drugim Vama odgovarajućim artiklom, dokle god artikl nije korišten ili oštećen.

 

Kako do povrata?

Povrati su mogući dolaskom u našu poslovnicu. Ako niste u mogućnosti fizički obaviti povrat, javite nam se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon: +385 1 2343 140 ili +385 1 2340 064 te ukratko objasnite zašto Vam artikl ne odgovara.

Robu vraćate u poslovnicu poštom (unesite ime, naziv i adresu osobe koju ste ovlastili za preuzimanje robe) ili dolaskom bez nepotrebnog odgađanja, a najkasnije u roku od 8 dana od kada ste nam uputili Vašu odluku o povratu. Izravne troškove povrata robe snosi kupac.

Vraćeni artikl mora biti u original pakiranju sa naljepnicama proizvođača. Molimo Vas ne uništavajte original pakiranje i ne pišite po njemu.
Molimo na paket jasno istaknuti velikim slovima: POVRAT.
Zadržavamo pravo da odbijemo artikle koji nisu vraćeni u skladu sa našim pravilnikom.

U slučaju da kupac vraća artikl koji mu ne odgovara, iz nekog razloga, izravne troškove povrata robe snositi sami u oba smjera (povrat na našu adresu i ponovno slanje zamjenskog artikla).

U slučaju da se dogodila naša pogreška prilikom pakiranja, poštarinu snosi ERWO d.o.o. u oba smjera (povrat na našu adresu i ponovno slanje zamjenskog artikla).

Povrat robe na našu adresu možete obaviti preko dostavnog kurira po Vašem izboru. Slanje paketa na Vašu adresu obavljamo sa našim ugovorenim kurirom (Hrvatska pošta) po važećem cjeniku.

Naša politika povrata ne utječe na Vaša zakonska prava kupca.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Uzimamo pravo da povrat artikla potraje do 5 dana od dostave Vašeg paketa na našu adresu. Međutim, nakon što zaprimimo Vaš paket će biti pregledan i zahtjev će biti obrađen unutar 24 sata od zaprimanja izuzev neradnih dana i praznika.

Ako želite povrat novca, isti će biti obrađen u najkraćem mogućem roku. Povrat novca će biti obavljen na isti način na koji je artikl plaćen, gotovinom u našoj poslovnici, virmanom na Vaš tekući račun ili storniranjem kartične uplate unutar 5 radnih dana.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

Svi artikli kupljeni u ERWO d.o.o. pokriveni su proizvođačkom garancijom u određenom vremenskom periodu. Unutar tog perioda sve garancije će biti riješene u Vašu korist bilo popravkom, zamjenom novim artiklom ili u krajnjem slučaju povratom novca.

 

Kontaktirajte nas s povjerenjem!

Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

(*)

Invalid Input

(*)
Invalid Input

Adresa

Prilesje 40, 10000 Zagreb,
Hrvatska

Kontaktirajte nas

+ 385 1 2343 140

Pošaljite nam email

erwo@erwo.hr

Prijavite se na ERWO newsletter listu!

Primajte aktualnosti te promo ponudu.